Vastgoed Registratie Informatie Systeem VRIS

vris-achtergrond uitsnedeVRIS is een gebruikersvriendelijk registratie- en informatiesysteem voor aankoop, verkoop en beheer van gronden.

VRIS bestaat uit een administratief systeem en een volwaaardige GIS Viewer. Door de unieke koppeling van beiden in één applicatie kunt u snel en gemakkelijk administratieve gegevens via kaart en/of administatie raadplegen en wijzigen.

Administratie en GIS-Viewer

vris screenshot largeVia de Adminstratie heeft u toegang tot de AKR en LKI gegevens en administatieve gevens zoals aan- en verkopen, vergunningen en heffingen. Met de GIS Viewer kunt u kadastrale kaarten raadplegen, luchtfoto's en kaartdata, die u zelf via het systeem heeft ontsloten. Met de GIS Viewer kunt u naast de standaard handelingen als zoeken, selecteren, zoomen en pannen, tevens lengte, omtrek en oppervlakte meten van objecten in de kaart.

Open Source

VRIS is een Client-Server applicatie, die stand-alone of via een netwerk kan worden gebruikt. De server is gekoppeld met een Oracle database. De GIS-Viewer is gebaseerd op ArcGIS. De VRIS software is Open Source. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Meulenkamp Automatisering. IDgis heeft de GIS functionaliteit van VRIS gebouwd.

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor VRIS, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink.

X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen