Onze werkwijze

Ons streven is een zo efficiënt mogelijk ontwikkelproces, met zo groot mogelijke waarde voor u als klant. Agile  en Lean  zijn de methodes waar wij onze werkwijze op baseren.

Werken aan meerwaarde: we richten ons op dat wat u werkelijk wilt. We werken aan features die meerwaarde hebben voor u als klant of gebruiker. Dit betekent geen onnodige toeters en bellen. 

✔ Innovatief ontwikkelen is ook ontdekken: als standaard oplossingen niet voor handen zijn, zoeken wij naar nieuwe mogelijkheden. U als klant profiteert van deze innovatieve kracht.

✔ Regelmatige terugkoppeling: ook al zijn opdrachten vooraf goed gespecificeerd, in de praktijk kan het zijn dat u behoefte heeft om tijdens het ontwikkelproces doelen bij te stellen. Onze aanpak speelt daarop in door gebruik te maken van mock-ups, door de mogelijkheid tot verandering " in te bouwen" in de software en door regelmatige en intensieve terugkoppeling met u als klant en met eindgebruikers. 

✔ Zelfsturend: ons team bestaat uit specialisten, die een hoge mate van verantwoordelijk hebben voor het resultaat. Dit betekent dat u direct "zaken" kunt doen, waardoor het ontwikkelproces soepel verloopt en tijdens het ontwikkelproces direct kan worden bijgestuurd. Intern hebben wij dagelijkse korte meetings om te zorgen voor optimale kennisuitwisseling.

✔ "Dat is precies wat we bedoelden!": dat is wat wij u graag horen zeggen. Dit betekent dat we gemaakt hebben wat u wilde, maar dit betekent voor ons ook dat er, 
  • een coherente software architectuur is,
  • uitvoerig is getest (automatisch, maar zeker ook door eindgebruikers),
  • dat componenten hergebruikt kunnen worden,
  • dat het product gemakkelijk te onderhouden, aan te passen en uitbreidbaar is en dat u kunt rekenen op 
  • >snelle en deskundige ondersteuning ("helpdesk").

✔ Open Source: ook de open source gedachte past hier naadloos in. Doordat onze software over het algemeen open source is, bent u niet afhankelijk van ons, kunnen anderen eenvoudig aansluiten en verder ontwikkelen.

joop voortman

"Het is snel en prettig werken met de mensen van IDgis die op innovatief en interactief werken zijn ingesteld." Joop Voortman, vakspecialist geo-informatie, Gemeente Rijssen-Holten
X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen