Pilot LVO-Kadaster

IDgis heeft in opdracht van het Kadaster een demo-applicatie gebouwd voor de Landelijke Voorziening Omgevingsloket (LVO).

overzichtStel u wilt een garage aan uw huis bouwen. U zult dan een vergunning moeten aanvragen bij de gemeente. Het kan zijn dat het bouwen van een garage stuit op belemmeringen, omdat bijvoorbeeld het stadsgezicht beschermd is, of sprake is van een monumentaal pand. Het Kadaster streeft ernaar dergelijke belemmeringen via een webapplicatie zichtbaar te maken.

De applicatie

De basis is de Geoide Viewer waarin ondere andere een kaartlaag is opgenomen met de kadastrale indeling, een kaartlaag met topografie en luchtfoto's. De Viewer kan stand-alone worden gebruikt of worden ingebed in een website. De gebruiker kan zoeken naar adressen en/of perceelnummers. Door te klikken op het perceel wordt relevante informatie getoond, zoals de rechthebbende en de voor het perceel geldende belemmeringen. De informatie uit de database is via een SOAP-service tevens toegankelijk gemaakt voor gebruik in de website.

Meer informatie:

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Herman Assink.

lvokadastervoorbeeld 1

X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen