Services en Flamingo Viewer uitbreiding voor Risicokaart

IDgis heeft voor de Risicokaart WFS, WMS en WMTS services ingericht op basis van deegree. Verder heeft IDgis de Flamingo viewer uitgebreid met een aantal handige functionaliteiten, waaronder editen, dynamische legenda en printen van kaarten mbv templates. De Risicokaart is voor iedereen raadpleegbaar via Internet. 

flamingologoTransp

Toevoegingen IDgis aan Flamingo viewer

  • Editen in de kaart: In de kaart kunnen punten, lijnen en/of vlakken met bijbehorende informatie (labels) worden toegevoegd. De autorisatie om te editen kan per kaartlaag worden geregeld.
  • Printen van kaarten mbv templates: De gebruiker kan zelf de te printen kaart samenstellen (o.a. lagen, kaartuitsnede en schaal kiezen) en diverse items toevoegen (o.a. legenda, schaalbalk, noordpijl, plaatjes en labels).
  • Downloaden van kaartbestanden mbv DDEDownload knop: De gebruiker kan het gebied, formaat en co√∂rdinaatstelsel instellen van de te downloaden kaart. De gebruiker krijgt een e-mail met de url naar het aangemaakte downloadbestand. De mogelijkheid om documenten (word, excel, pdf enz.) te openen, die gekoppeld zijn aan de professionele risicokaarten (inlognaam vereist).
  • De mogelijkheid om samenwerkende Flamingo flash instanties (zoals hoofdkaart, legenda en overzichtskaart) onafhankelijk van elkaar te positioneren op een website.
  • Dynamische legenda: de inhoud van de legenda wordt bij zoomen en verschuiven van de kaart continu aangepast aan het zichtbare deel van de kaart.
  • Filtermogelijkheid op WMS-lagen: alleen gefilterde objecten uit de WMS laag worden getoond in de kaart.
  • Highlight mogelijkheid voor features uit een WMS-laag: na selecteren van een object in een lijst, wordt het betreffendek object met een afwijkende kleur aangeduid (uitgelicht) in de kaart .
  • LayerSwitch: Met radiobuttons kan eenvoudig van ondergrond worden gewisseld
  • Tonen van kruisdraad: Na klik in de kaart wordt de kruisdraad getoond om de positie van de laatste klik te markeren.
Risicokaart

Links:

> Landelijke Risicokaart. (NB gebruik IE of Mozilla Firefox)

> Risicokaart van de provincie Overijssel. (NB gebruik IE of Mozilla Firefox)

> Website Flamingo 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink Directeur IDgis BV
 
X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen