GeoDropIn

Met de clouddienst GeoDropIn is uw ruimtelijke data in een mum van tijd beschikbaar via professionele WMS en WFS web services. U heeft zelf niets nodig, zelfs geen database.

GeoDropInSchema

Hoe werkt GeoDropIn?

GeoDropIn werkt in combinatie met de GeoPublisher. GeoPublisher is de cloud-service van IDgis voor het publiceren van geodata. U beschikt met GeoDropIn automatsich over GeoPublisher. Via de GeoDropIn komt uw data bij de brondata te staan van uw GeoPublisher. Vervolgens maakt u in de GeoPublisher een dataset aan, u creëert uw WMS kaartlaag en kiest een opmaak (style). Daarna klikt u op "publiceren", waarna GeoPublisher de data ontsluit via snelle, professionele WMS en WFS services. Met behulp van de URL's van de betreffende services heeft u uw data in een mum van tijd beschikbaar gesteld, en kunt u deze gebruiken in uw favoriete viewer of andere applicatie. De services voldoen allen aan hoge performance en beschikbaarheidseisen.

Geen specialistische kennis nodig

GeoDropIn is uitermate geschikt voor organisaties die over eigen ruimtelijke data beschikken, deze snel en betrouwbaar willen ontsluiten, maar daar geen specifieke kennis en infrastructuur voor in huis hebben. Heeft u wel een eigen infrastructuur dan is de GeoDropIn en GeoPublisher met koppeling naar uw eigen database wellicht voor uw organisatie een efficiënte oplossing.

Beheer uw data via de beheerpagina

RadAlle data die u heeft toegevoegd via GeoDropIn kunt u beheren via de GeoPublisher beheerpagina. U kunt onder andere nieuwe datasets creëren op basis van de bron data, data actualiseren, de stijl van de WMS lagen aanpassen of datasets weer verwijderen. Met de zoekfunctie, kunt u eenvoudig naar uw datasets zoeken á la Google, inclusief zoeksuggesties. Als u uw data alleen beschikbaar wilt stellen voor een beperkte groep, dan kunt u uw data publiceren naar secured services. Alleen gebruikers met een IP adres dat voorkomt op de door u beheerde white-list kunnen de betreffende URL van de services gebruiken.

Lage tarieven

U betaalt alleen voor de ruimte die uw datasets innemen op onze cloud-dienst. 

GeoDropIn aanvragen/uitproberen

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink


 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website beter te laten aansluiten op het surfgedrag van de bezoekers van de website.