BAG producten

IDgis heeft ruime ervaring met het werken met BAG. Werkt uw organisatie met BAG, dan kunnen wij u op diverse vlakken ondersteunen. Wij bieden kaartservices voor het ontsluiten van de BAG, services speciaal voor het zoeken in de BAG en een handige tool voor het importeren van BAG in uw database.

BAG OGC services

IDgis biedt BAG kaartservices aan voor het ontsluiten van de BAG. De services worden onder andere gebruikt door de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Omgevingsdienst Regio Utrecht en de PlanoView afnemers. De IDgis BAG services zijn geheel conform de standaarden van het OGC. De services bieden de kaartlagen:

  • woonplaats
  • pand
  • verblijfsobject
  • ligplaats
  • standplaats

BAG kaartlagen

BAG zoekservice

IDgis heeft een eigen BAG zoekservice ingericht, zodat u snel en effectief de BAG kunt doorzoeken. U kunt deze service alleen afnemen in combinatie met de BAG zoekfunctionaliteit, zodat u via één vrije tekst zoekveld (inclusief zoeksuggesties) de BAG kunt doorzoeken. Deze component (gebaseerd op OpenSearch) is eenvoudig aan uw applicatie toe te voegen en bijvoorbeeld te integreren in SharePoint. 

BAG to Database

BAG2db

Met BAG2db kunt u snel en eenvoudig BAG-gegevens importeren in uw eigen data base. BAG2db is volledig conform de BAG Extract standaard. Zowel Oracle en PostgreSQL databases worden ondersteund. U kunt eenvoudig eigen afgeleide tabellen generen. 

Lees meer over BAG2db ...

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink Directeur IDgis BV
 X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen